25 Haziran 2009 Perşembe

milattan sonra.


teenage mutant ninja turtles yanlış anlaması ve gitmeyin çocuklar öğütlerine kulak asmayışımız afyonda bir otoyolun kenarına yanaşan kocaman otobüsün ve gülümsemek üzerine kurulu 4 günün sonrasındayım.

istanbul yine sıcak iş-güç-koşturmaca denkleminin tek bilineninin yerinde.

yüzlerce anketin arasından kafamı kaldırıp abime bakıyorum, monopoly oynuyor hapse düştü diye ekrana küfrediyor. evet yaz sezonumuz açılmıştır, bekleriz efendim.

haftasonu istiklal caddesini büyük bir gururla dolduracağız. sonrasında yine proceler üzerine kafa yormaca. ankara'dan canlar gelmiş evde bir bayram havası.

ananem bugün benimle ilgilenmedi. kandilmiş. kandil ne ki? çocukken en sevdiğim şarkıyı çaldılar trt1de. allahümme saaaali alaaa seyiiidinaaa... hala allah rahatlık veriyor ananemin evinde uyuyunca.

kuytu köşede hocamı kıstırıp "iş yapıcaz ama" başlığı altında telefon numarasını aldım. arayıp arayıp pamuk sesini dinlemek geliyor içimden. çorum milliyetçisi desin, reflexivity desin, canımı yesin ama bi' şey desin.

sonunda bu yaz başardık. artık "biz"e ait bir yazlık evimiz var. gelsin havuzbaşında mangal sefaları gitsin kafalar güzel olunca havuza atlama çabaları. aile büyüğümüz lord tekin'in izin verdiği ölçüde aşırıya kaçmayı hedefliyorum.

hallerimiz bundan ibaret, başka sorusu olan?